Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Bok, mi smo zubar.hr

Iznimno se trudimo poboljšati ishode dentalne skrbi od 2018. godine.

Izrađena od strane stomatologa i istraživača, naša platforma pomaže stomatolozima da budu bolji u svom poslu. Naši pacijenti s druge strane mogu biti sigurni da će dobiti najbolju dentalnu skrb koja postoji.

Zašto smo tu?

Iako je dentalna skrb dostupna gotovo svima, karijes je danas najrasprostranjenija bolest. Više od polovice ljudi živi s nekom oralnom bolešću. Razlozi za to su brojni, a mi to želimo promijeniti.

Koja je naša uloga?

Pacijentima osiguravamo pristup pouzdanoj i kvalitetnoj dentalnoj skrbi. Da bi to mogli, do detalja evidentiramo i višestruko kontroliramo odluke i rad naših stomatologa uz pomoć drugih neovisnih stomatologa.

Angažiramo stomatologe, radiologe, assistente, fotografe i druge suradnike na pružanju svojih usluga. Ukoliko ste spremni dokazati svoje znanje i vještine i želite dodatan izvor prihoda, javite nam se.

Naša priča

2017

Tomislav je otkrio problem nepouzdanosti dentalne dijagnostike. Najprije iz teksta Reader's Digesta. Zatim iz rezultata istraživanja ETH Zurich i kroz vlastiti test sa 7 stomatologa.

2018

Primjenjujemo teoriju igara i statistiku za rješenje problema. Slobodna Dalmacija piše o nama i na osnovu toga dobivamo 100 upita za uslugu i suradnju u istom danu.

2019

Razvijamo poslovni plan i dizajn proizvoda. Dobivamo financiranje MINGOR-a i SDŽ-e za provjeru inovativnog koncepta.

2020

Amna se priključuje timu kao voditeljica istraživanja i medicinskih rješenja. Razvijamo i testiramo drugi prototip na 15 pacijenata u Splitu u suradnji s dr. Tomislavom Milasom.

2021

Unaprijeđujemo aplikaciju. Denther postaje zubar.hr. Započinjemo sa pružanjem usluge u Splitu i Zagrebu sa 8 stomatologa i drugim suradnicima.

Pridruži se našem timu!

Sva prava pridržana. zubar.hr 2021

Kontakt

podrska@zubar.hr

kontakt@zubar.hr

0977096572

Tvrtka

Verified diagnosis j.d.o.o.

Dračevac 7, 21000 Split, Hrvatska

OIB: 99958349718

Registar: Trgovački sud u Splitu

MB: 060411663

zubar.hr je rezultat znanstveno-istraživačkog projekta "Provjera učinkovitosti udaljene dentalne dijagnoze" realiziranog od 2019. do 2021. godine. Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske iz Programa dodjele državnih potpora za provjeru inovativnog koncepta.