Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Što kažu naši pacijenti

Zubar.hr mi je pružio dobre upute kako održavati vlastitu oralnu higijenu za zdrave zube.


Petra, 31 godina

Dizajnerica

Zubar.hr nam je postao obiteljski savjetnik za sva pitanja vezana za oralno zdravlje.


Miro, 30 godina

Nogometni trener

Cijenim to količinu informacija koje dobijem u svakom zubar.hr izvješću i što mogu biti siguran da ću dobiti najbolju uslugu.


Nikola, 29 godina

Poduzetnik

Vaše izvješće je poslužilo kao poziv na buđenje mojoj stomatologici koja je na osnovu njega povećala posvećenost mom oralnom zdravlju.


Davor, 64 godina

Izvršni direktor

Ne čekaj, naruči naš nalaz odmah!

Što kažu naši doktori

Surađujemo s dentalnim klinikama čiji pacijenti koriste naše usluge.

Bila sam skeptična kako će funkcionirati situacija u kojoj moji pacijenti dijagnozu dobivaju od zubar.hr. No moram priznati da nkakvih problema nije bilo. Dapače, sada svojim pacijentima pružam još bolju uslugu, uz manje rizika i odgovornosti za greške.


Doktorica s privatnom praksom

Kao privatna poliklinika, izloženi smo snažnoj konkurenciji. Naši konkurenti često ne igraju po pravilima, a razočarani pacijenti onda na sve nas gledaju sa sumnjom. Upravo smo u zubar.hr prepoznali nekoga tko može objektivno evaluirati naš rad i to pokazati našim pacijentima.


Dentalna poliklinika

HZZO ne ulaže u kvalitetu zdravstvene usluge već se sve svodi na zadovoljavanje minimuma. Osobno me to stavlja u nezgodnu situaciju gdje ne mogu pacijentu posvetiti vremena koliko je potrebno. Zahvaljujući zubar.hr analizama, svojim pacijentima mogu pružiti bolju uslugu.


HZZO Ugovorni partner

Pridruži se našem timu!

Sva prava pridržana. zubar.hr 2021

Kontakt

podrska@zubar.hr

kontakt@zubar.hr

0977096572

Tvrtka

Verified diagnosis j.d.o.o.

Dračevac 7, 21000 Split, Hrvatska

OIB: 99958349718

Registar: Trgovački sud u Splitu

MB: 060411663

zubar.hr je rezultat znanstveno-istraživačkog projekta "Provjera učinkovitosti udaljene dentalne dijagnoze" realiziranog od 2019. do 2021. godine. Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske iz Programa dodjele državnih potpora za provjeru inovativnog koncepta.